• Meny
  • Meny

Transport fra Heathrow flyplass og til London sentrum

Som et ledd i reisen til London er du nødt til å finne et transportalternativ fra flyplassen og til London sentrum da alle de største flyplassene i London ligger i god avstand fra sentrum.

Heldigvis for deg som tilreisende er det enkelt å finne frem blant de gode transportalternativene. Denne artikkelen retter seg mot transport fra Heathrow, men du kan også lese om transport fra Gatwick eller Stansted flyplass.

Tog

Den raskeste måten å komme seg fra Heathrow og til sentrum er definitivt ekspresstogene. Disse går hvert 15. minutt og har en total reisetid på 15 minutter. Ekspresstoget går fra Heathrow og til Paddington stasjon. Videre fra Paddington stasjon kan du ta t-bane inn til sentrum. Ekspresstogene har avganger i tiden mellom 05.00 og 23.30. Prisen for ekspresstog ligger på ca 160 kr.

T-bane

Det billigste transportalternativet til sentrum er t-bane. T-banestasjonene ligger under flyplassen og tar deg til London sentrum på 50-60 minutter. Prisen for billetten ligger på ca 45 kroner. T-banen er operativ i tiden mellom 05.00 og midnatt og har avganger ca hvert tiende minutt.

Taxi

Taxi til sentrum fra Heathrow ligger i sjiktet mellom 400-600 kr.

Klikk deg videre for å se priser på leiebil.

Les også oversikten over overnatting i London.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *