• Meny
  • Meny

Transport fra Stansted flyplass og til London sentrum

Som et ledd i reisen til London er du nødt til å finne et transportalternativ fra flyplassen og til London sentrum da alle de største flyplassene i London ligger i god avstand fra sentrum.

Heldigvis for deg som tilreisende så er det enkelt å finne frem blant de gode transportalternativene. Denne artikkelen retter seg mot transport fra Stansted, men du kan også lese om transport fra Gatwick og Heathrow flyplass.

Tog

Like under terminalbygningen finner du togstasjonen som tar deg fra Stansted til London. Ekspresstogene tar deg til London sentrum på 45 minutter med ankomststasjon ved Liverpool Street. Herfra kan du ta t-bane videre inn til bykjernen. Prisen for billettene til ekspresstogene ligger på ca 180 kr. Avgangene går hvert 15. minutt.

Buss

Blant bussalternativer til London sentrum fra Stansted så kan du velge mellom flere busselskaper og med dette i tankene så blir også prisene noe ulike. Prisene ligger i sjiktet mellom 30 og 100 kr pr billett. Avgangene går med ca 10 minutters mellomrom og har ca 60-80 minutter reisetid.

Taxi

Taxi fra Stansted og til London sentrum koster ca 890 kr. Drosjene finner du like utenfor utgangen.

Klikk deg videre for å se priser på leiebil.

Les også oversikten over sovesteder i London.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *