• Meny
  • Meny

Generelt om hoteller i London – gode områder og priser

Det er lett å finne hotellrom i London. Og det er lett å finne gode hotellrom i London.

Det som kan være litt mere vrient er å finne rundt i jungelen av hoteller, for med det faktum at det kommer nesten en million turister til London i året, sier det seg selv at det har oppstått en hel liten industri rundt dette med overnatting. Og det finnes definitivt noe for enhver smak og lommebok.

Rent generelt kan man si at jo nærmere sentrum og Oxford Street og Regent Street man kommer, jo dyrere blir også rommene. Men igjen, det er store variasjoner, da hotellene holder svært varierende standard, og det er store forskjeller i hva man kan få for pengene.

Det finnes hoteller i sentrum med høy standard, store rom med kabel-tv, eget bad, internett, restaurant og egen spa avdeling, og det finnes hoteller med et lite rom med en seng i. Punktum. Toalett og dusj finner man nederst i gangen.

Store prisforskjeller

Dette gjør at to hoteller som ligger tilnærmet vegg i vegg kan ha himmelvide forskjeller i prisene sine, og man får hva man betaler for. Dog er det mange som er fornøyde med kun en enkel seng på rommet, og ingenting annet, hvis de likevel har tenkt seg å tilbringe mest mulig tid ute i byen.

Litt lenger vekk fra sentrum faller prisene noe, men da metrosystemet i London er svært godt utbygd, skal man ganske langt ut fra bykjernen før det faller drastisk.

Skal man reservere hotellrom for et lengre opphold bør man uansett gjøre noen undersøkelser på internett i forkant, da de aller fleste hoteller omtales på forskjellige reisesider.

Se hva en natt på hotell i London vil koste

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *