• Meny
  • Meny

Jentetur til London – hva bør dere gjøre?

Har du og gjengen planlagt en jentetur til London? Og nå lurer på hva dere skal gjøre? Da burde dere lese dette før dere drar.

Shopping hører med

Shopping er kanskje noe av det absolutt viktigste når jentegjengen skal på tur. Alle vil få med seg viktige butikker som Victoria’s Secret, Topshop og Primark. Dere hører Oxford Street rope allerede fra sekundet dere har fått satt dere på flyet. Det kan være lurt å ha en plan for shoppingen, så man ikke bruker unødvendig mye tid uten å få gjort det man skal.

Ta for eksempel dag én på Oxford Street, og nyt den store shoppinggaten. Få med dere de viktigste butikkene og la lommeboka svette. Deretter anbefaler vi at dag to brukes på et shoppingsenter. Vi anbefaler «Westfield Stratford City». Undergrunnen tar dere helt frem til «døra».

Westfield er et shoppingsenter som for de aller fleste vil oppleves som noe fantastisk og idyllisk, men husk på at dere reiser hit en ukedag. Til nød en fredag. På lørdager og søndager er det stappfullt der. Opplevelsen blir ikke like bra når du stadig må gå i kø, vente i kø og ikke få den servicen du ønsker. Dere trenger nok en god del timer her (det er gigantisk), så det aller beste er å dra til kjøpesenteret med en gang det åpner en ukedag. Det åpner klokken 10.00, mandag til fredag. På senteret finner du så godt som alt alle i vennegjengen kan drømme om.

Disse barene bør dere sjekke ut

Etter hvert blir dere forhåpentligvis ferdige med å shoppe, da er det på tide å ta noen shots. Skal dere starte tidlig kan dere gjerne planlegge en «Afternoon Tea» på Sketch. Her kan dere nyte småkaker som både ser og smaker nydelig, samtidig som champagnen serveres i lekre glass. Rommet er rosa, og selv toalettene er en attraksjon på dette stedet. Sketch dekker dine behov i tillegg til å gi deg en opplevelse for livet.

Start med champagne på Sketch

Et innlegg delt av sketch (@sketchlondon)

Deretter kan dere for eksempel sjekke ut disse barene:

Icebar London
Aller mest for opplevelsens skyld! Nyt en iskald drink i glass laget av is i et kjempekaldt rom.

Punch Room
London Edition har trolig Londons kuleste hotellbar. Her får du fantastiske drinker!

Galvin At Windows
Denne baren ligger på toppen av Hotel Hilton Park Lane. Altså er det utsikten som er høydepunktet her. Nyt gode drinker mens dere ser utover den fantastiske byen dere besøker!

Frister ikke denne drinken fra Punch Room kanskje?

Cocktail Trading Company
Også et fascinerende sted! Denne baren er blant annet kjent for drinken med gebiss i. Den har fått navnet «APAIROTEEF». Prøv den med vennegjengen!

Disse attraksjonene bør dere få med dere

London har mange attraksjoner å by på. På jentetur foreslår vi at dere velger disse:

Madame Tussauds
En attraksjon så godt som alle liker. Dessuten har man mange muligheter til å ta morsomme bilder, noe som sikrer minnene fra turen. Les mer om vokskabinettet her.

Tower of London
På jentetur passer det perfekt å sette av litt tid til å se på Englands kronjuveler. Det er aldri dumt å få med seg litt historie når man er på tur, og dette er garantert noe venninne-gjengen får glede av. Les mer om Tower Of London her.

London Eye
Dette er noe alle kan bli med på, nesten uansett hvor mange dere er. Dere får nyte utsikten og dere får tatt fantastiske bilder. Dette er den beste måten å få se hele London på. En opplevelse hele gjengen vil sette pris på.

Her burde dere spise

Maten kan være svært så varierende i London, men det er mulig å finne gull. Det burde egentlig være obligatorisk å smake på «Fish and Chips». Hvis man ønsker å teste ut dette til en billig penge, bør man enten velge «ishers Fish and Chips» eller «Baileys Fish and Chips»

Et annet billig og godt måltid som kan anbefales, er italiensk fra TortelliniCup. En topp matopplevelse som ikke krever hverken mye tid eller mye penger.

Vil dere spise eksklusivt kan dere for eksempel velge mellom en av disse restaurantene (husk at dere må bestille bord på forhånd):

Hakkasan Hanway Place

The Five Fields

Pied à Terre

Husk også at Gordon Ramsay har en restaurant i London.

Tre anbefalte hoteller:

Noe av det viktigste på tur er for mange hvor man sover, og at man bor i på «riktig» sted. Når man er på jentetur til London er det stort sett alltid viktig at man har fine rom, og at man bor sentralt.

Vi kan anbefale disse tre hotellene:

Park Plaza Westminster Bridge London

jentetur-london-hotell-plaza

Skal dere legge litt penger også i hotellet, er det Park Plaza dere bør gå for. Bildene av hotellet sier det meste, her er det perfekt for vennegjengen å bo. Hotellet byr på en stil samtlige i gjengen vil elske, og et basseng som gjør turen komplett. På dette hotellet kan dere også få spa!

Se flere bilder og priser her

Holiday Inn London – Whitechapel i London

jentetur-london-hotell-inn

Dette hotellet er enklere, men byr på rene og fine rom. Hotellet har en egen topp restaurant, og ligger i nærheten av Tower of London. Med andre ord: Perfekt lokasjon.

Se flere bilder og priser her

Byron Hotel London

jentetur-london-byron

Dette hotellet er noe billigere, men det har likevel utrolig mye sjarm. Et hotell i ekte London-stil. Hotellet ligger veldig bra til, og det er dette som gjør hotellet verdt å velge. Lokasjon er viktig når man skal på jentetur!

Se flere bilder og priser her

Da gjenstår det bare å ønske god tur!

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *