• Meny
  • Meny

London Dungeon – grufulle hendelser på nært hold

Hørt om London Dungeon? Det har du helt sikkert. For alle som elsker historie og grufulle hendelser er dette en opplevelse man bare må få med seg.

Dette er ikke et sted for de med svak mage. Du må tåle litt sterke inntrykk. Utstillingen viser frem historiske hendelser på en spennende, morsom og skremmende måte. Blant annet får man oppleve «Den store brannen i London», «Jack The Ripper» «Tower Of London» og «Den franske revolusjon».

Hvis disse historiske hendelsene er noe du vil komme nærmere, er det bare å ta turen til utstillingen med en eneste gang. Nærmere grøss og gru kommer du ikke. Torturkammeret står klart. Velkommen inn!

De fleste av oss har hørt og lest om «Jack The Ripper». London Dungeon gir deg muligheten til et nærmere blikk på morderen og mordene.
london-dungeon

Åpningstider:

Hver torsdag åpner London Dungeon klokken 11.00, mens alle de andre dagene (også i helgene) åpner det klokken 10.00.

I ukedagene er siste mulige inngang klokken 17.00, mens i helgene er det 18.00.

Priser:

Voksne: 21 pund (Dette tilsvarer rett i underkant av 250 kroner).
Barn: 16, 80 pund (Dette tilsvarer rett i underkant av 200 kroner).

Disse prisene gjelder dersom man kjøper billettene på nett, dersom man velger å kjøpe billettene i døra koster det mer. Da koster det 30 pund for voksne og 24 pund på barn. Altså kan man spare mye på å forhåndskjøpe. Det finnes også billetter der man kjøper for flere attraksjoner samtidig. Da kan det bli enda litt billigere. Dette forutsetter at man vet at man vil oppleve flere ting mens man er i London – noe de fleste vil. Se her for mer informasjon om priser og billetter da dette forandres med jevne mellomrom.

Slik finner du frem:

Hjemmesiden til London Dungeon «skremmer» oss med å at det er superlett å finne museumet. Du kan bare følge lukta. Vi får håpe at dette er en overdrivelse!

London Dungeon ligger i Tooley Street. London Bridge stasjon er svært nærme utstillingen. Dersom man trasker og prøver å finne veien skal man følge skilt mot «South Bank». London Dungeoen finner du rett ved London Eye og London Aquarium.

Hvis du tar undergrunnen kan du gå av på «Waterloo Tube station». Derfra er det bare en gåtur på cirka fem minutter.

Trenger du flere forslag til hva du kan gjøre i London? Se her.

Da ønsker vi deg en skremmende fin opplevelse!

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *