• Meny
  • Meny

London Zoo: Dyreparken du vil besøke

Har du begynt å planlegge en tur til London? Lurt, men noter deg følgende på lista over hva du skal oppleve mens du er der: London Zoo.

Dyrehagen har over 750 arter som til sammen utgjør 16 000 individer. Av denne informasjonen skjønner man fort at man får sett mye om man tar turen innom London Zoo. Dessuten ble en av Harry Potter-scenene spilt inn i den zoologiske hagen. Er du i London har du altså muligheten til å stå der Daniel Radcliffe sto, eller selveste Harry Potter om du vil.

Disse dyrene kan du møte

De mest populære attraksjonene i parken er nok disse tre:

«LAND OF THE LIONS»
Navnet forklarer det meste og ikke overraskende er dette et høydepunkt for mange når de besøker dyreparken. Løvene har god plass og sannsynligheten er stor for at man får se dem på nært hold.

«IN WITH THE SPIDERS»
Blir du fascinert av edderkopper? Da kommer du til å elske edderkopp-verdenen som befinner seg i London Zoo. Enten hater man denne delen av parken, eller så elsker man den.

«IN WITH THE LEMURS»
Disse rare, søte og spesielle skapningene trekker til seg et stort publikum. Stort sett alltid gjør de noe rart. Denne delen av parken bør man definitivt få med seg.

I tillegg til disse tre attraksjonene, har parken mange dyr du kommer til å få lyst til å hilse på!

london-zoo

Åpningstider:

Dyreparken er åpen hver eneste dag, utenom «Christmas Day» som er 25. desember. Parken åpner alltid klokken 10.00, men stengetiden varierer noe (dette er sesongbasert). Siste mulighet for inngang varierer fra 15.30 til 17.00 og stengetiden varierer fra 16.00 til 18.00. Se mer her.

Priser:

Barn under tre år er gratis.

Husk at det er billigere å forhåndskjøpe billetter på nett, enn å kjøpe ved inngangen.

Pris på nett:
Barn: 18 pund (tilsvarer rett i overkant av 200 norske kroner)
Voksne: 24,30 pund (rett i underkant av 300 norske kroner)

Utover dette finnes det familiebilletter som gir noe rabatt, samt billetter til en dyrere penge som gir deg muligheten til å unngå lange køer. Billettprisene endres stort sett hvert år, så ta gjerne en titt her.

Før du drar til London burde du tenke nøye på hva du skal pakke.

God fornøyelse!

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *