• Meny
  • Meny

Beste hotell i London – bo bra overalt

Å finne et godt hotell i London er enkelt, men prisnivået er ikke til å kimse av. Heldigvis finnes det gode alternativer, spesielt om man booker tidlig og er oppmerksom på de gode tilbudene.

Aktivitetene som byen tilbyr er også mangfoldige og imponerende. London er definitivt ikke kjedelig. For mange nordmenn er byen synonym med shopping og uteliv, men som en av verdens viktigste byer, har London svært mye annet å by på i tillegg. Hvor du bor spiller selvsagt en rolle. Likevel er det ganske enkelt å komme seg til og fra. I tillegg tilsier størrelsen på metropolen at du må reise litt uansett, skal du få med deg de viktigste severdighetene.

Hotell ved Trafalgar Square

Londons ubestridte sentrum er Trafalgar Square. Det er her julegrana fra Norge lyser opp i desember. Like ved finner man Charing Cross jernbanestasjon som også er et stopp på undergrunnsbanen, slik at man har god tilgang på kollektivtrafikk.

Samtidig er det gangavstand til områder som St. James’s Park og Piccadilly Circus. The Trafalgar Hotel ligger midt i området. Det er et hotell som er like imponerende som sine omgivelser. Foruten lekre rom, treningssenter, barer og restauranter, har hotellet en takterrasse med en sjelden utsikt over byen. Big Ben ligger noen steinkast unna, mens Nelsons søyle kan beundres fra den nevnte terrassen.

trafalgar-hotell-london-reise

Priser, ledige rom og flere bilder

Rolige omgivelser nært Hyde Park

Beveger man seg to kilometer vestover kommer man til Hyde Park, som også er kjent for å romme Speakers’ Corner. Her ligger et 4-stjerners hotell, som ofte lokker med svært gunstige tilbud, Millennium Gloucester Hotel London Kensington.

Hotellet er temmelig stort med over 600 innbydende rom. Restaurantene er slettes ikke verst, og du finner mange nok tilbud i nærheten. Fra hotellet har du gangavstand til Kensington Palace, og kan enkelt komme deg til Whiteleys kjøpesenter like opp gata.

millennium_hotell-london-reise

Priser, ledige rom og flere bilder

Luksushotell i Mayfair

Skal man unne seg et virkelig luksushotell i London, kommer vi ikke utenom Claridge’s som ligger i Mayfair. Dette er hotellet for de som vil shoppe, og samtidig meske seg i den beste overnattingen London kan by på.

Restauranten er en av byens mest eksklusive, og du bør ikke bli overrasket om du ser filmstjerner og kjente artister i baren. Dersom prisen blir for drøy, kan vi anbefale Holiday Inn London Oxford Circus i samme område. Begge hotell ligger i nærheten av blant annet Selfridges og Buckingham Palace.

Claridge-hotell-london-reise

Priser, ledige rom og flere bilder

Hotell ved Waterloo Station

Krysser man Themsen i dette området, treffer man på Waterloo Station, som ligger på sydsiden av elvebredden. Her finner du parlamentet, Westminster Palace, og Imperial War Museum. Like ved ligger et hotell som heter Hampton by Hilton London Waterloo. Rommene er utstyrte med romslige senger, minimalistisk design og er alle røykfrie. Pariserhjulet The London Eye ligger ganske nært, det samme gjør London Dungeon.

hampton-london-hotell-reise

Priser, ledige rom og flere bilder

Billigere hotell i London

London er en av verdens dyreste byer, og hvis man vil finne de billigste hotellene må man noen kilometer ut fra bykjernen. Rent tidsmessig er ikke dette en stor utfordring, siden man kan ta undergrunnsbanen eller toget inn til sentrum ganske raskt.

I Camden Town, nord for Regent’s Park, ligger det flere små og rimelige hotell. Camden Town Hotel er et av dem. Den pene bygningen huser kun femten rom i forskjellige størrelser. Fordi det ligger nært metrostasjonen Caledonian Road, kan du komme deg hit direkte fra Heathrow.

camden-london-reise-hotell

Priser, ledige rom og flere bilder

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *