• Meny
  • Meny
pakkeliste London England hva skal jeg ta med

Pakkeliste for London – hva bør du ta med?

Å pakke for en reise til London er stort sett som å pakke til en reise til en hvilken som helst annen skandinavisk by. Man pakker etter årstidene. Hvilket betyr at skal man til London om vinteren, bør man definitivt pakke ned varmt tøy, gjerne langt undertøy i ull, og en god genser. London er både kald og trekkfull vinterstid, så en vindtett vinterjakke er heller ikke dumt.

Likeledes kan man pakke tilsvarende lett om sommeren, og man kommer langt med bukse og en lett skjorte eller trøye. Kvinner kan velge kjole, og englendere kler seg stort sett som europeere generelt.

sommer London England temperatur pakkeliste hva ta med

Ellers bør man huske tannbørste, sin favorittannkrem hjemmefra og nattøy. Husk at stikkontaktene er annerledes, med 3-pins kontakt, så enten bør man gå for barberhøvler, eller skaffe en adapter. Enkelte hoteller har adaptere til utlån, men bedre føre var.

Kan anbefale å kjøpe en rimelig adapter på nett før avreise. Har god erfaring med Kjell & Company sin reiseadapter for Storbritannia. For en billig penge for du en adapter av god kvalitet som holder til alle vanlige elektriske apparater. Kan kjøpes her.

Gode sko er også en fordel, da mye av egentransporten gjerne skjer til fots, og underlaget stort sett består av betong eller asfalt.

Ta med kredittkort

Skulle man derimot oppdage man enten har glemt noe igjen hjemme i Norge, eller har pakket helt feil i forhold til årstiden, kommer man fortrinnsvis langt med kredittkort også. Alle butikker i London tar de fleste typer kredittkort, så kontanter er ikke nødvendig annet enn til pølsebodene.

London er full av store varemagasiner og merkevarebutikker, så gjenglemte artikler er ikke vanskelige å erstatte, med mindre de har affeksjonsverdi.

Prisnivået i London svinger også veldig, men det er her som de fleste andre steder, pris og kvalitet henger sammen.

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *