• Meny
  • Meny

Shoppinggater i London

London er for mange synonymt med shopping og uteliv, og det med god grunn. Med nærmere 8 millioner innbyggere bare i sentrum av London så sier det seg selv av du vil finne noen av de råeste shoppingmulighetene i verden! Budsjettet du legger i shoppingen er helt opp til deg selv. Du har muligheter til å svi av tusenvis på enkle plagg, men du kan også finne gode kjøp til under femtilappen for hvert plagg. Men hvor burde du shoppe i London og hvor ligger de beste shoppinggatene?

Londons handlegater og shoppingstrøk

Oxford Street beste handlegate London

Når Londons handlegater skal opp til vurdering kommer man ikke unna Oxford Street som ligger nordvest for Charing Cross. Oxford Street går for å være en av verdens travleste shoppinggater og innehar over 300 forretninger med mote, sko og kosmetikk blant hovedbransjene. Gaten har en total lengde på ca 2,5 kilometer.

En enda mer eksklusiv gate er handlegaten Bond Street. Denne gaten holder til i Mayfair området og har spesialisert seg på fashion og tilbehør, samt smykker, klokker og vakre kunstartikler.

Bond Street London beste shoppinggate tips anbefalt

I denne handlegaten er det heller ikke uvanlig at butikkene har en egen person som kun åpner døren for kundene og ønsker deg velkommen. I Bond Street kan du forvente enda bedre service enn Oxford Street og et enda bredere utvalg om du brenner for designerklær.

Shoppinggate for barn

Om du drar til London med barn så er det spesielt gunstig å foreta shoppingen i gaten Regent’s Street. Grunnen til dette er at gaten har en enorm butikk med navn Hamley’s som er selve Nirvana for barn. Her finner du de et forbløffende bredt utvalg leker, garantert en haug med leker du ikke visste fantes. Regent’s Street ligger midt mellom t-banestasjonen Oxford Circus og Piccadilly Circus.

Regent Street London England handling shopping handlegate shoppinggate

Bayswater Road som ligger i nærheten av t-banestasjonen Lancaster Gate er stedet for gode kunstkjøp fra kjente og ukjente kunstnere. Her finner du dessuten et rikt utvalg kaféer som er et perfekt pauserom før shoppingen fortsetter.

Billig shopping i London

Om du er ute etter billige klesbutikker i London så kan du med fordel ta turen innom Primark, Topshop, H & M eller Claire’s Accessories dersom du er glad i billig tilbehør til antrekkene dine. For billige moteklær i london så kan New Look anbefales. Denne butikken er spesielt oppdatert på de siste trendene innen sko og har alltid noen av de beste prisene du kan finne.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *