• Meny
  • Meny

Gratis reiseforsikring til London

London er et av nordmenns favorittreisemål når det gjelder storbyferie med kort reisetid og billige flybilletter. Med en flytid på rundt to timer og priser ned i et par hundrelapper kan du svært enkelt stikke fra hverdagen og ta del i Londons spennende uteliv og en shoppingverden du sjelden har sett maken til.

For å sikre deg gratis reiseforsikring når du reiser til London trenger du rett og slett bare betale over halvparten av transportkostnadene med et kredittkort som har inkludert reiseforsikring og dermed er du dekket ved sykdom, tap av reisegods, forsinket bagasje og dersom du ønsker å avbestille reisen. Sykehusbehandling i utlandet kan bli svært kostbart med priser opp i flere hundretusener ved alvorlige tilfeller som krever spesielle vaksiner og spesialbehandling.

Som regel dekker også reiseforsikringen ektefelle/samboer, samt dine barn eller tre medreisende. Dette dersom du også betaler over halvparten av deres transportkostnader med kredittkortet. Ved å betale reisen med kredittkort er du også dekket av kredittkjøpsloven.

Reiseforsikringen dekker vanligvis:

– Forsinket bagasje
– Tap av reisegods
– Ran
– Hjemtransport
– Naturuhell
– Ulykke
– Død
– Reisesyke
– Avbestilling

Prøv eksempelvis Remember Card som er et kredittkort med gode betingelser, gratis reiseforsikring og store rabatter på klær, reise og Apple-produkter.

Glem ikke å ta med deg kontaktinformasjonen til forsikringsselskapet når du drar.

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *