• Meny
  • Meny
Mest populære restauranter London

De mest populære restaurantene i London

London forbindes litt ufortjent ofte med noen kjappe øl og pølser i mørkebrune kneiper, men byen har så utrolig mye mer å tilby enn dette. Faktisk har byen en lang rekke kulinariske godbiter å by på også, og man kan velge og vrake i gode restauranter og andre spisesteder – man skal bare vite hvor man skal gå.

Et av de beste stedene er restauranten Seven Park Place, ikke langt fra Covent Garden og Buckingham Palace. Litt ironisk at denne restauranten med sin beliggenhet midt i hjertet av London serverer fransk cuisine, noe den så også er belønnet med en Michelin-stjerne for.

Liker man asiatisk mat kan Rock Star Sushi Bar være et godt alternativ, og her byr menyen på typiske japanske retter som blant annet sushi, men de har også et generelt asiatisk kjøkken. Restauranten har også en populær take away avdeling hvor man kan hente alle de rettene man måtte ønske for å spise enten hjemme eller andre steder, og vil man sikre seg et bord til en hyggelig aften her anbefales det at man reserverer plass på forhånd.

Glutenfrie retter

En annen populær restaurant i London er Humble Grape litt sydvest for sentrum av byen. Her serveres typiske engelske og europeiske retter samt fra middelhavsområdet. Restauranten er spesielt godt besøkt av familier, og kommer man med spedbarn kan man for øvrig også be om et diskret bord med tanke på eventuell amming hvis det skulle være nødvendig.

Ønsker man mat med en noe mer britisk «touch» eller generelt andre europeisk retter, kan man trygt velge å legge turen innom restaurant Holy Smoke. En restaurant som får svært gode kritikker, både fra besøkende og matskribenter og den er et yndet stamsted for både turister og de som bor i nærområdet. Dessuten kan man be om å få alle rettene på menyen servert uten gluten hvis man ønsker det.

En fengslende opplevelse blant Londons mest populære spisesteder

En noe mer kuriøs opplevelse får man derimot i The Clink Restaurant. Den er nemlig plassert inne i et fengsel (HMP Brixton) – og det er de innsatte selv som driver den som en del av et prosjekt med tanke på videre rehabilitering etter løslatelse. Selve restauranten er lys og trivelig, og maten svært god, men på grunn av den noe særegne beliggenheten anbefales det å bestille bord god tid i forveien. Videre anbefales det også å møte opp i god tid, da gjestene skal gjennom en sikkerhetssjekk før de slipper inn i restauranten.

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *