• Meny
  • Meny
5 gode spisesteder i London

Fem anbefalte gourmetrestauranter i London

Dersom du er like lidenskapelig opptatt av mat som oss, vet du at det er lite som slår et utsøkt måltid. I London og områdene rundt finner du noen av verdens beste kokker, som er klar til å gi deg en smaksopplevelse du sent vil glemme. For samtlige av restaurantene vi anbefaler, er det nødvendig å bestille bord god tid i forkant. Ta med deg ditt peneste tøy til London og gjør deg klar for en smaksreise i den engelske hovedstaden. Vi håper du finner noe som faller i smak!

The Fat Duck like utenfor London

The Fat Duck ligger i Maidenhead, en liten reise utenfor sentrum av London. Restauranten eies av den anerkjente kokken og gründeren Heston. Deres konsept er at mat er en reise gjennom minner og følelser, som vekkes til liv av nøye sammensatte smaker. Middagsmenyen inkluderer forrett, hovedrett og dessert. Det er også mulig å nyte frokost og lunsj på stedet, etter egne menyer. For å komme seg til The Fat Duck kan man ta tog fra London Paddington. Reisetiden til Maidenhead er nærmere 50 minutter, og taxi derfra til restauranten er beregnet til fem minutter.

The Ledbury

The Ledbury har høstet mye internasjonal oppmerksomhet for sin velsmakende meny. I 2016 ble de plassert på listen over verdens 50 beste restauranter, med en 14-plass. I tillegg har de mottatt to stjerner fra Michelin-guiden, samt flere andre utmerkelser. Middagsmenyen er en satt fireretter, med forslag til passende vinmeny. Det er australieren Brett Graham som står bak restauranten og som styrer kjøkkenet. Deres lunsjmeny kommer selvsagt med forslag til vinkart, slik at dere kan nyte et fullverdig måltid.

Dinner by Heston

En annen av mesterkokken Hestons populære spisesteder heter rett og slett Dinner by Heston. Restauranten ligger i hjertet av London, og tilbyr middag servert midt på dagen eller på kveldstid. Fra deres à la Carte-meny kan dere velge mellom flere utsøkte forretter, hovedretter, sideretter og desserter. Skal dere spise her i forbindelse med en feiring av et slag, er det mulig å bestille bord til et privat selskap. Velg da mellom ulike 3- eller 4-retters menyer. Kjøkkenet ledes av Ashley Palmer-Watts. Ønsker dere en helt særegen opplevelse, er det adgang til å booke en privat middag hvor Palmer-Watts lager og serverer maten eksklusivt til dere.

Hedone

Restauranten Hedone holder åpent for sine middagsgjester fra tirsdag til lørdag. Vil du nyte lunsjmenyen deres, kan dette gjøres fredag og lørdager mellom klokken 12:00 og 14:30. Hedone tilpasser sine menyer etter hvilke råvarer som er i sesong. Faktisk kan menyen variere fra en dag til en annen, avhengig av hvilke ferske råvarer kjøkkenet kan få tak i. Restauranten fokuserer på å levere en unik smaksopplevelse til hver enkelt gjest. Du vil derfor måtte besøke Hedone i London for å få et innblikk i hva som står på menyen.

Finn de beste hotellene i London

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *