• Meny
  • Meny

Flytte til London – strøm

En av de elementære faktorene du er nødt til å sette deg inn i når du flytter til London er hvordan tilknytning til strøm og vann fungerer.

Strøm i london

Som regel er det opp til leietakeren å sørge for tilknytning til strømnettverket og betaling av strømregninger. Når du kommer til din nye leilighet er det lurt at du hører med utleieren eller utleieagenten om hvilket firma som er leverandør av strøm til leiligheten. Leier du via et utleiefirma så kan de som regel hjelpe deg med å sette opp strøm.

Dersom de forrige leietakerne har sagt opp sine strømabonnement burde du motta et brev i postkassen addressert til ”den nye leietakeren”. I dette brevet får du informasjon om hvilken strømleverandør som leiligheten er tilknyttet. Heretter må du sende inn opplysninger vedrørende navn, adresse, innflyttingsdato og målerstand. Eventuelt også bankkontodetaljer dersom du vil ha en betalingsavtale. Husk alltid på å lese av strømmåleren så raskt som mulig etter at du har flyttet inn i leiligheten.

Har du bodd i leiligheten en liten stund og ikke mottatt et slikt brev kan du ta kontakt med det lokale distrubusjonsselskapet for strøm. Du spør så etter Meter Point Administration Service (MPAS).

Ny strømleverandør?

Du er heller ikke nødt til å velge nåværende strømleverandør for evig tid. Det finnes flere sammenligningssider på nettet der du kan finne ut av hvilken strømleverandør som vil være det mest gunstige for ditt budsjett.

Strømregningen for en leilighet på 50 kvm burde ikke koste deg mer enn 300 kr pr mnd ved vanlig forbruk.

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *