• Meny
  • Meny

Billige hoteller i London

Kanskje har du tatt bussen til jobben og sett Ryanairs reklamebanner langs vindusglasset som viser fristende lave billettpriser på flyreise til London.

Med billettpriser ned i hundrelappen er alt lagt til rette for at du og dine kan nyte en helg med shopping, attraksjoner og et uteliv i toppklasse. Velger du også overnatting på Londons lavprishoteller kan du få tur/retur London inkludert overnatting for rundt 1 000 kr.

Nedenfor har vi tatt utgangspunkt i Londons rimelige hoteller med priser fra 300 kr per natt. Forslagene er hentet fra hoteller som med mulighet for å bo alene på enkeltrom. Vi har utelukket hotellene med dårlig beliggenhet og har kun valgt hoteller med maks fem kilometer til sentrumskjernen.

Queens Hotel

Queens Hotel holder til nord for London sentrum og er et helt greit alternativ for deg som ikke krever stort mer av hotellet enn at det skal være et sted du kan sove og våkne uthvilt. Rommene er ganske kjedelig innredet med et interiør som henger igjen fra 80-tallet, men prisen er til gjengjeld svært lav sammenlignet med overnatting i London forøvrig. I tillegg er frokost inkludert i prisen.

Hotellrommene kan tilby hårføner, kaffetrakter/vannkoker, trådløst internett, strykejern og badeartikler. De billigste rommene kommer med delt bad, mens du får ditt eget bad ved å betale 40 kroner mer.

Tidligere gjester kan fortelle at hotellet var «Helt greit for et kort opphold, vennlig personale, rent og med et hyggelig nabolag. Forvent ikke det helt store. Brukbar frokost»

Priser, ledige rom og flere bilder

Arran House Hotel

Hotellet er det mest sentrale av oversiktens alternativer og befinner seg nord i sentrum, i nærheten av British Museum. Enkel, engelsk frokost er inkludert i prisen. Forøvrig består hotellet av bar, vaskeri, bibliotek, hage og fellesområder med trådløst internett.

Erfaringer fra tidligere gjester som har lagt igjen sine ord hos Hotels.com:

«Et veldig koselig hotell. Ligger veldig sentralt til både buss, underground og shopping gater. På det rommet vi bodde på var det en del støy fra gaten utenfor. Men med litt “sov i ro”, fikk vi sove. Personalet var hjelpsom og imøtekommende. Frokosten var som en typisk enkel engelsk frokost. Vi anbefaler hotellet.»

«Ikke noe luksus, men helt greit for ett par netter. Lå veldig sentralt til shoppinggata Oxford Street, tok ca 10 min å gå. Vi var 3 jenter på handletur, og vi overnattet en natt, meget fornøyd. Frokost var helt grei, vi ble i hvert fall mette.»

Priser, ledige rom og flere bilder

Vi tar også med ett av Londons hostels:

Palmers Lodge Swiss Cottage

london_hostel_tips

Dette hostelet i viktoriansk stil er et utmerket overnattingstilbud for reisende på budsjett som vil ha mye for pengene uten at det går utover romkvaliteten. Gjestehuset holder til nord-vest for sentrum og har fasiliteter som restaurant, bar, fellesområder og gratis frokost.

Rommene innehar safe, trådløst internett, hårføner og stilfull innredning i mørkt treverk. Gjestene har også tilgang på vaskeri, grill og parkering.

Herberget ble totalrenovert for få år siden.

Priser, ledige rom og flere bilder

Les også om Londons overnattingsverden og Londons hoteller som gir deg mye for pengene.

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *