• Meny
  • Meny

Overnatting i London

Kanskje har du bestilt flybilletter til London og trenger et sted å sove. Når det gjelder overnatting i London har du tusenvis av alternativer, blant annet tradisjonell hotellovernatting, kortidsleie av leilighet og hus, samt rimelige hostels.

Hotell i London

Londons hoteller er av svært varierende kvalitet og tilhører naturligvis meget mange ulike prisklasser. Dessverre er det slik at beliggenhet er gull, og derfor må du betale mer for hotellene som ligger i kort nærhet til landemerker som Westminster Bridge, Piccadilly Circus og Trafalgar Square. Forvent å betale fra 600 kroner og oppover per natt for enkeltrom på sentrale hoteller.

Ikke velg hotellene som ligger ved en av Londons flyplasser. Disse er gode alternativer dersom du ankommer London sent og vil sove med én gang for deretter skifte hotell den etterfølgende dagen. For opphold som varer lengre enn én dag vil du vinninga gå opp i spinninga med tanke på tapt ferietid og økte transportkostnader for å komme deg frem og tilbake til hotellet. Det er en grunn til at disse hotellene er såpass billige…

Anbefalte og sentrale områder i London:
– Ved Westminster og Oxford Circus
– Notting Hill
– Kensington
– Knightsbridge

Områdene sør og sør-øst for sentrum er områder som gjerne har et dårligere rykte på seg.

Se hva det koster å bo i London

Leie leilighet i London

Overnatting i egen leilighet har sine absolutte fordeler kontra det å bo på et hotellrom. For rundt 1 000 kr per døgn kan du få din egen sentrale leilighet i London på 150 kvadratmeter. Ulempen er at du selv må ta ansvar for å møte huseier til avtalt tid, men dette er en bagatell i det store og hele.

Hostels i London

Et annet alternativ er å bo på et hostel/herberge. Her deler du rom med 4-10 andre og betaler selvfølgelig mye mindre enn ved de andre alternativene. Det å bo på hostel passer dårlig for personer som er svært støysensitive og helst sover alene, men passer godt for deg som vil bo sentralt på budsjett.

Les også om billige hoteller i London og anbefalte hoteller i London.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *