• Meny
  • Meny

Hostels, herberge og vandrerhjem

London er en pulserende verdensmetropol med utrolige variasjoner når det gjelder kostnadsnivå. Du kan med enkelhet svi av flere hundretusener på kost, losji og shopping på et par dager, men du har heldigvis også muligheten til å leve for langt mindre summer.

Med flybilletter til et par hundrelapper, overnatting på herberge/vandrerhjem, bruk av kollektivtransport og ved å innta næring på Londons skjulte “hull-i-veggen-spiserier” kan du uten problem få opplevd en langhelg i London for under 2000 kr.

Er du innstilt på at du velger blant alternativene nederst på overnattingsstigen og velger å være litt positiv så kan det å bo på hostel faktisk være en ganske hyggelig løsning. La oss ta en titt på flere hostelalternativer der du stort sett kan få overnatting i sovesal for under 200 kroner natta.

London Eye Hostel

hostel_i_london

Dette hostelet holder til i bydelen Southwark, et område sør for Themsen som gjerne er mest kjent for å huse kunstmuseet Tate Modern, pariserhjulet London Eye og Tower Bridge. Fornuftig lokalisert i forhold til T-banelinjen “Bakerloo Line” som tar deg til nord-vestre deler av London og samlingspunktet Piccadilly Circus.

Kvaliteten på hostelet i seg selv kan sies å være helt grei, men dette er ikke en god løsning for deg som ikke liker å sove sammen med andre da du kan risikere å havne i samme sovesal med 14 andre dersom du går for de billigste løsningene. Sengene og madrassene holder dog god kvalitet, til tross for at de er plassert i køyesenger over tre etasjer. Rene fasiliteter, delte toaletter og bad, gratis Wi-Fi, frokost inkludert og air condition på rommene.

Priser, ledige rom og flere bilder

Generator Hostel London

london2

Rimelige “Generator Hostel” ligger lokalisert i St. Pancras, knapt 15-20 minutters gange fra Leicester Square, i de nordre sentrumsområdene. Like i nærområdet finnes supermarked og en rekke spisesteder. Meget praktisk beliggende i forhold til togstasjonen London St. Pancras International med avganger til andre destinasjoner i England.

Jevnt over god standard på rommene, ikke de største, men flere av de er utstyrt med låsbare skap. Enkel frokost inkludert, godt vakthold, serviceinntilt personale og generelt god valuta for pengene. Delt bad og toalett, gratis Wi-Fi og klimaanlegg. Kan være støy om natta så ørepropper er en stor fordel.

Priser, ledige rom og flere bilder

Palmers Lodge Swiss Cottage

london_hostel_tips

Beveger vi oss noe lenger nordover kommer vi til området Camden Town, et bohem-aktig nabolag som kjennetegnes ved sin avslappenhet, sjarmerende restauranter, intime barer og markeder. I dette området holdet “Palmers Lodge Swiss Cottage” til, et virkelig stilfullt bygg i viktoriansk stil med utmerket romkvalitet preget av store treflater og høy grad av komfort.

Rominndelingen er som et vanlig hostel med sovesaler og delte toalett og bad, men det er den generelle romstandarden som skiller dette hostelet fra andre hostels, i positiv retning. Trygt, rent og rolig. Gratis frokost, safe, gratis Wi-Fi og rom som følger individuelle innredningsstiler. Fornuftig plassering i forhold til kollektivtrafikk.

Priser, ledige rom og flere bilder

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *