• Meny
  • Meny

Anbefalte hoteller i London

London tiltrekker seg millioner av karrierebevisste mennesker som enten vil avansere innen sitt yrke eller skaffe seg en knallgod utdanning. Minst like populær er byen for turister som søker seg til et kokende folkeliv med alle muligheter samlet innenfor et område.

Harrods, Oxford Street og Knightsbridge egner seg utmerket når du vil shoppe i London med priser som spenner fra det latterlig billige til det virkelig ekstravagante.

Champagnebaren Vertigo 42 kan anbefales dersom du vil sjekke ut utelivet i London, samtidig som du nyter utsikten over byen, hele 180 meter over bakken.

I denne oversikten skal vi se på hoteller som gjennom Hotels.com har blitt kåret til bestselgere. Dette mye på grunn av serviceminded personale, god romstandard, renhet og beliggenhet. I tillegg spiller selvfølgelig prisen en stor rolle med hensikt i å gi gjesten valuta for pengene.

The Strand Palace

Beliggenheten på Strand Palace er helt fenomenal med Waterloo Bridge, Themsen og Charing Cross bare et par hundre meter unna. Hotellet innehar restaurant, bar, trådløst internett og tilgang til et godt utstyrt treningsstudio. Restauranten tilbyr buffetfrokost, og en rekke kald- og varmretter til middag.

Rommene er innredet i lyse og behagelige farger, med eget bad. Her finner du også Flatskjerm TV, kaffemaskin, safe, toalettartikler, bord og sittemuligheter.

Kronjuvelen hos dette hotellet er riktignok beliggenheten med nærhet til Covent Garden, Buckingham Palace og Trafalgar Square.

Priser, ledige rom og flere bilder

Studios 2 Let Serviced Apartments

london5

Hotellet har ikke en like sentral beliggenhet som Strand Palace, men ligger like ved T-banen som raskt tar deg til bykjernen. Byggestilen er viktoriansk, vaskeri er inkludert og rengjøring tilbys ukentlig. Hotellet gjennomgikk en omfattende renovering i 2011.

Rommene kommer som standardrom, forretningsrom og studiorom med terrasse. Standard på rommet er gratis internett, badeprodukter, kjøleskap, micro, hårføner, speil, klimaanlegg og LCD-TV.

Priser, ledige rom og flere bilder

Tophams Hotel

london6

Tophams Hotels plassering er virkelig superb, like ved St. James’s Park, Victoria Palace teater og Westminster. Hotellet inneholder bar, restaurant, room service og en resepsjon som selger kaffe.

Gjesterommene er utstyrt med LCD-TV, DVD-spiller, hårføner, internett, klimaanlegg, kaffetrakter, minibar, safe og skrivebord.

Priser, ledige rom og flere bilder

Les også mer om overnatting i London og billige hoteller i London.

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *