• Meny
  • Meny
Harrods forside bygning markiser salg shopping handling London

Harrods

En tur til det 18 000 kvm store kjøpesenteret Harrods er som å trå inn i en eventyrverden full av shoppingmuligheter, underholdning og flotte utstillinger. Varehuset holder til i området Knightsbridge, like ved Hyde Park og vest for sentrumskjernen.

Harrods er ikke bare navnet på varehuset i London, men også varemerket Harrods som blir benyttet innenfor eiendom, finans og flytransport. Varehuset ble grunnlagt i 1834 og startet først som en liten kolonialbutikk på Londons østkant. Den dag i dag er Harrods et gigantisk kjøpesenter med særegne tilbud som personlig shopper, skredder, urmaker, SPA-salong og eventplanlegging. Totalt teller varehuset over 5 000 ansatte med bakgrunn fra mer enn 50 nasjoner.

Harrods London vesker butikker klaer England forretning

Butikker på Harrods

Harrods har et slagord som sier at de skal tilby noe for alle. Med sine 330 forretninger og nærmere 100 000 kvm med salgareal, bør det være liten tvil om at de virkelig kan stå inne for sitt slagord. Varehuset er selvfølgelig helt i toppsjiktet dersom du er ute etter moteklær for damer og herrer, men også for artikler til hjemmet, husdyrene og barna.

Har du en foodie i deg bør du definitivt ta turen innom mathallen som består av alle verdens gastronomiske fristelser.

harrods dessert kaker utvalg mat konditori butikker London

Sammenlignet med andre kjøpesentre og varehus har Harrods et hakket mer ekslusivt preg. Dette underbygges med senterets kleskode som forbyr klesdrakter og plagg som kan virke støtende eller direkte upassende. Videre økes den eksklusive følelsen av kjøpbare gullbarer på 12,5 kg verdt flere millioner kroner.

Om du ikke har tenkt til å legge shoppingen til Harrods bør du i det minste stikke innom og oppleve varehuset på nært hold og la prinsene og kjendisene ta seg av shoppingen. Med det overveldende vareutvalget og den barokke fasaden klatrer Harrods inn på listen over attraksjoner du må ha på din London to-do-liste. Det enestående egyptiske interiøret med statuetter, malerier, gull og utsmykninger setter virkelig prikken over i’en.

Inndelingen av Harrods

Lower ground: Mat, herreklær, accessories, suvernirer
Ground: Mat, kosmetikk, smykker, herreklær og accessories
Første etasjer: Klær og sko for damer
Andre etasje: Hjem og bad
Tredje etasje: Hjem og elektronikk
Fjerde etasje: Klær for damer og barn, leker og dyrebutikker
Femte etasje: Sport og kosmetikk

Salg og rabatt

Det store januarsalget på Harrods er vel verdt turen alene. Klarer du trosse de store mengdene av drevne shoppere kan du nyte godt av kupp helt ned i 60-75 % reduserte priser. Januarsalget starter gjerne i slutten av desember og varer til andre halvdel av januar.

Det store sommersalget hos Harrods starter som regel i midten av juni.

Harrods teller over 30 forskjellige spisesteder som spenner fra tradisjonell, engelsk bespisning til tapas og fast food.

Adresse:
87-135 Brompton Road
Knightsbridge

Nærmeste T-bane:
Knightsbridge

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *