• Meny
  • Meny

Westfield kjøpesenter

Ved å ta tube’n vestover fra Soho, vil du passere Hyde Park før du til slutt kommer til Westfield etter en fem kilometers kjøretur. Kjøpesenteret utmerker seg først og fremst med sin gigantiske størrelse på 150.000 kvadratmeter (samme størrelse som 30 fotballbaner). Størrelsen gjør kjøpesenteret til Londons nest største, kun slått av Westfield Stratford City på andre siden av byen. Senteret åpnet i 2008 etter en omfattende byggeprosess som kostet nærmere 15 milliarder kroner.

Butikker og shopping på Westfield

Det totale antall butikker på Westfield teller over 300, så du kan trygt si at senteret kan tilby noe for enhver. Videre finner du en egen avdeling på senteret som kalles The Village. Denne seksjonen fokuserer i større grad på virkelige luksusvarer, med klær, sko og tilbehør fra en rekke av verdens fremste motehus. Senteret har blant annet 108 butikker med kvinneklær og sko, 76 butikker med herreklær/sko, 11 undertøysforretninger og 39 skjønnhetsbutikker.

Senterets spiseavdeling kan tilby mat fra 25 ulike nasjonaliteter, fordelt på 65 ulike spisesteder. Alt fra vietnamesiske klassikere som Pho Bo, til sukkersøte cupcakes og velmørnede biffer i halvkilosklassen.

Greit nok, så har kanskje ikke senteret denne unike sjarmen som små bakgårdsbutikker kan ha, men senteret er likevel av en så enorm størrelse at dette nærmest gjør Westfield til en attraksjon i seg selv. Som tidligere nevnt har Westfield en shoppingflate på 150.000 kvadratmeter. Til sammenligning har Skandinavias største kjøpesenter, Sandvika Storsenter, et shoppingareal på 60.000 kvadratmeter.

Åpent hele uken.

Kollektivtransport i London:
Nærmeste T-bane: Shepherds Bush
Busstopp: Shepherds Bush, Ariel Way White City

Se også forslag til andre kjøpesentre i London, samt øvrig shopping i London.

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *