• Meny
  • Meny

Bicester Outlet Village

Bicester Outlet (merk at ”Bicester” uttales ”Bister”) ligger i Oxfordshire, ca. 10 mil utenfor London. Merkevareutsalget er ikke blant de største i Europa, men desidert et av de aller beste når det kommer til antall eksklusive designerbutikker. Her finner du ikke billige kjedemerker, men stort sett bare de dyreste av de dyre som Gucci, Prada, Fendi, Burberry og Chanel. Med andre ord, et shoppingeldorado for deg med dyre merkeklær i kikkerten.

Prisene og avslagene kan variere, men det er stort sett alltid 50% av original utsalgspris som er gjeldende. Er du heldig kan du få opptil 75-80% avslag. Du vil ikke finne årets varer her, men drar du hit rett etter salget i London er ferdig er utvalget stort og du kan gjøre noen virkelige kupp.

Mange hoteller kan tilby VIP-kort til sine gjester. VIP-kortet gir 10% avslag i de fleste butikkene, men ikke på absolutt alle varer. (Prada er eneste butikken som ikke gir VIP-avslag i det hele tatt.)

Å dra til Bicester er en fin dagsutflukt om du har en ekstra dag i London. Vær oppmerksom på at det i ferier og høytider kan være ekstremt mye kø i området og det kan da lønne seg å ta et tidlig tog fra London.

Å komme seg til Bicester fra London:

Tog:
Ta toget fra Marylebone jernbanestasjon til Bicester North. Kjøp billett til shuttlebussen samtidig som du kjøper togbilletten. Toget tar ca. 1 time og koster ca. 35-40 Gbp. Når du er ankommet Bicester North jernbanestasjon kan du, om du har kjøpt billett til shuttlebussen, gå rett inn på bussen og du blir kjørt til Bicester Outlet på 5 min.

Buss:

Det går to ruter:
Rute nr. 1 til Bicester:
09.00: London Victoria busstasjon
09.15: Cumberland Hotel.
09.30: Hilton London Kensington.
10.30: Ankomst Bicester Village.
Retur fra Bicester kl. 17.00

Rute nr. 2 til Bicester:
11.00: Royal National Hotel.
11.15: Cumberland Hotel.
11.30: Millennium Gloucester.
12.30: Ankomst Bicester Village.
Retur fra Bicester kl. 18.00

Pris tur/retur:
Voksne: 25 GbP
Barn (3-15 år): 20 GbP

Adresse:
Bicester Village, 50 Pingle Drive, Bicester, Oxfordshire OX26 6WD

Åpningstider:
Mandag – fredag: 10.00–20.00
Lørdag: 09.00-20.00
Søndag: 10.00-19.00

Les forøvrig mer om øvrige kjøpesentre i London.

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *