• Meny
  • Meny

Konsert i London

Konsertopplevelse i London kan variere i det uendelige. Storslåtte orkestre, popstjerner og bluesartister er alle med på å gi konsertscenen i London den variasjonen byen er kjent for. En av de mest minnerike opplevelsene kan like gjerne være et mindre bakgårdsband som opptrer på en av de små pubene som verdenskjente artister som spiller på en av de enorme konsertscenene.

Der er først og fremst Webley Arena og Earls Court Exhibition Centre som utmerker seg når det gjelder store konsertarenaer i London. I tillegg har man mindre arenaer som Brixton Academy og to enorme operahus med navnene Royal Opera House og Coluseum Theatre. Det er spesielt i området ved Charing Cross og ved Waterloo-broen du finner flest konsertarenaer.

Billetter til konsert i London

Dersom du vil ha tak i billetter til konserter i London så kan du enten bestille det gjennom stedet som arrangerer konserten eller gjennom et eventfirma. I de fleste tilfellene kan du også få tak i billetter via nettauksjoner eller markedsplasser på internett. Disse nettsidene selger også billetter til musikaloppsetninger i London. Som det alltid er når det gjelder konsertbilletter så varierer prisen utifra hvem som opptrer, antall ledige plasser og hvilken plassering du ønsker.

Overnatting til konsertopplevelsen kan du finne her.

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *