• Meny
  • Meny

Romantiske ting å gjøre i London

London er en svært allsidig og spennende by, og har noe for alle. Er man nyforelsket, eller rett og slett bare lysten på en romantisk langhelg eller trenger et ferieavbrekk med sin utkårede, bør London så absolutt tas med i betraktningen.

Det finnes mange svært gamle og tungt møblerte hoteller i London, og flere av dem har egne suiter for gjester med romantikk for øyet. Rommene er innredet som de reneste bryllupsuiter, og vertskapet gjør sitt ytterste for at man skal finne seg godt til rette.

Piknik i det grønne

Hvis været er bra, er et godt tips å legge formiddagsturen til Hampstead hvor man kan kjøpe en liten piknik-kurv i en av de mange lunsjbarene, for så å nyte litt god mat og en flaske vin på gresset i solskinnet. Er været derimot ikke så innbydende, kan en tur til Soho og den franske vinbaren La Trouvaille være et alternativ, etterfulgt av en tur til The Powder Room hvor kvinnen kan friske opp sminken litt hvis det skulle være nødvendig.

Aftenen rundes gjerne av med et bedre måltid på en romantisk restaurant, etterfulgt av et besøk i teateret eller en tur på kino. Hvis sistnevnte er å foretrekke, anbefales det å se en film i The Electric Cinema, en kino med røde sofaer kledd i plysj og det er lov å medbringe champagne. Kinoen ligger i Notting Hill, ikke helt ukjent for håpløse romantikere på grunn av filmen med samme navn.

Etter filmen kan man spasere hånd i hånd tilbake til hotellet, kanskje bare avbrutt av en tur innom London Eye for å nyte utsikten.

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *