• Meny
  • Meny

Anbefalte nattklubber og diskoteker

Etter en dag med obligatoriske besøk på verdenskjente attraksjoner og fotografering av storslåtte byggverk ønsker du kanskje å sjekke ut hva London kan tilby på utelivsarenaen. Nå skal det sies at Londons uteliv er så villt at du enkelt kan forsvare en Londontur der du gir blanke i severdigheter og kun drar for å feste fletta av deg, eller kjolen om du vil…

Nattklubben “Fabric” er blant mange ansett for å være den aller beste nattklubben i London, en plassering den også har dratt i land hos flere utelivsmagasiner de foregående årene. Fabric er blant annet kjent for sitt unike “bodysonic” lydsystem der dansegulvet innehar utsendere av lydbølger som gjør at du føler musikkens rytmer på en helt unik måte. Med sine 2 500 kvm dansegulv og 24 timers musikklisens og skjenkebevilling skal det hvert fall ikke stå på fasilitetene.

Lokalisert i hjertet av Shoreditch i det nord-østlige London finner vi suksessen “XOYO”, et utested drevet av unge ildsjeler med et brennende ønske om å skape noe av det beste London har å by på når det gjelder events og line-ups med dyktige DJer. Fordelt på to etasjer finner du en nattklubb som er kjent for sine temakvelder, karakteristisk interiør gjort av dyktige gatekunstnere og livlige liveopptredener. God atmosfære og veldig gunstige drinkpriser om du kjøper innenfor “happy hour” perioden. I motsetning til flere av Londons utesteder som bokstavelig talt kan være stappet med mennesker, så har du her relativt god plass til å vise frem dansekunstene. Skulle du ønske noe annet så har du uansett flerfoldige muligheter i nærområdet, da nabolaget er kjent for å være et livlig partystrøk med gode spisesteder.

Ministry of Sound

Nattklubb med svømmebasseng? Jada, det finner du i London! “Club Aquarium” åpnet i 1995, og har siden den gang huset en lang rekke ville fester, innspillinger av musikkvideoer, events og utdrikningslag. Byr også på VIP-lounge, boblebad, chillout-rom, to dansegulv og åpningstider til 09.00 på fredager og lørdager(!). Lørdager arrangeres temakvelder som de har valgt å kalle “Carwash”. Dette er normalt kvelder der du drar på deg festkjolen og finstasen (og badetøy), men også myntet på arrangementer som halloween, 50-talls party og karneval.

En ringrev innen Londons spennende utelivsjungel er godbiten “Ministry of Sound”, nattklubben som nærmest har blitt et ikon innen Londons uteliv. Utestedet åpnet i 1991 med forhistorie og tidligere rolle som busstasjon. I dag kan nattklubben tilby et av verdens villeste lyssystemer, og et lydanlegg som er hinsides all fatteevne. Tusener av festglade drar hver helg til Ministry of Sound for å oppleve den stemningen som råder i lokalet, og ikke minst de heftige lydbølgene og rytmene som durer ut av lydanlegget som sies å aldri kjøres på mer enn 45 % av maksimal kapasitet. Besøk gjerne nattklubben på lørdager da utvalget av DJer er på sitt aller beste. Les også mer om priser på alkohol i London, samt tips til gode barer i London.

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *