• Meny
  • Meny

Priser på uteliv og alkohol i London

Som regel er ikke et besøk til London komplett før du får smakt på byens gode øl og sjekket ut det britiske utelivet som aldri ser ut til å dø ut. Men hvordan ligger London sånn prismessig i forhold til norske priser? Og hva må du regne med å betale for en halvliter og en drink ved siden av?

Ølpriser i London

Om du går på en pub med priser i middelssjiktet uten spesielle preg av å være en ”ølbule” så kommer du ned i priser som 30 kroner halvliteren. Øl fra flaske av størrelsen 0.33 ligger på ca samme prisen. På butikken kosten en halvliter med pils deg ca 13 kroner, mens en flaske på 0.33 liter ligger på 14 kroner per flaske. Les forøvrig mer om øl og ølbryggerier i London.

Priser på vin i London

Er du mer en vindrikker enn en øldrikker så kan du se frem til priser som starter fra ca 30 kroner per glass for enten hvitvin eller rødvin. For en rødvin av middels kvalitet solgt på et vinutsalg så kan du regne med å betale rundt 60 kroner per flaske.

Priser på drinker i London

Drinker og cocktails i London varierer veldig i pris, men på de mest rimelige utestedene koster det fra 35 kr og oppover for en gin and tonic. Om du tar turen innom en av studentbarene så kan du fort finne happy hour tilbud med to drinker til prisen av en. Her får du i tillegg ofte den amerikanske collegefølelsen der drinkene blir servert i plastglass og partyfaktoren er særdeles høy.

På de dyrere stedene i de mest populære strøkene kan du riktignok risikere å betale enda mer enn det du vil betale i Norge, men sånn er det på de mest attraktive plassene.

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *