• Meny
  • Meny

Tips til gode barer i London

Mange forbinder kanskje London, og England generelt, som et typisk sted for brune puber, hvilket i og for seg også er riktig, men London har også mange barer å by på, og alt fra trauste hotellbarer til historiske finnes, og også flere av den trendy og hippe sorten kan man nå besøke i byen.

Liker man barer med et historisk preg over seg, kan Ye Old Mill Tavern være et fint alternativ. Med sin historie helt tilbake til 1546, hvor den allerede nevnes i et av William Shakespears teaterstykker, Richard II, er baren en opplevelse i seg selv. Med originale trepaneler på veggene, og slitte gamle tepper på gulvene.

Viktoriansk bar i London

Likeledes kan man besøke The Prince Alfred, som siden åpningen i 1862 ikke har gjennomgått noen større endringer utover de pålagte branntekniske, og enkelte moderniseringer med tanke på vann og elektrisitet. Baren regnes som den best bevarte fra Victoriansk tid, og det er lett å se hvorfor.

Ønsker man seg noe mere tidsriktig og moderne, er baren “T” et godt alternativ, med sine herlige blanding av bar, café, restaurant og delikatesseforretning. Mange benytter “T” som møtested om formiddagen, og som start på barrunden om kvelden. Gjerne i kombinasjon med en matbit.

Ellers kan det anbefales å gå litt på måfå i noen av Londons mest kjente bardistrikter, som for eksempel i Soho og Hoxton, og simpelthen se hva man finner. De beste barene annonseres ikke, så ikke vær redd for å spørre tilfeldig fastboende på gaten hvor de kan anbefale man tar turen. Ellers spør drosjesjåføren. Les også forslagene til noen av de beste utestedene i London, samt info om priser på alkohol i London.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *