• Meny
  • Meny

De beste utestedene i London

Med såpass billige flybilletter er det ikke lenger noe problem å ta seg en spontan helgetur til London. Spesielt ikke når man i tillegg kan finne veldig fornuftige overnattinger til kun noen få hundrelapper per natt. Og skal du til London er du virkelig helt nødt til å sjekke ut utelivet! Nedenfor finner du en enkel utdypning av noen ville utesteder som er verdt en tur til London i seg selv.

Fabric

På toppen av lista ligger utestedet Fabric som ble åpnet i 1999 og siden den gang bare har blitt bedre og bedre innenfor sjangeren ”RÅ festing”! Fabric er kjent for å ha åpent 24 timer i døgnet og med en kapasitet på inntil 2.500 gjester. Foruten enestående åpningstider så er Fabric kjent for å ha et spesielt utviklet ”bodysonic” bassystem som er spesielt utviklet for å sende lydbølgene gjennom kroppen din og la deg føle musikken på en helt ny måte.

EGG

En god nummer to er utestedet med navn EGG som ligger like ved t-banestasjonen ”King’s Cross”. Dette er en ellevill klubb med tre etasjer og med kapasitet på opptil 800 gjester. I tillegg har utestedet en rå bakhage med svømmebasseng om sommeren. EGG er kjent blant Londons partyglade som stedet som har de beste sommerfestene og frokostservering 05.00 på søndager.

Plastic People

På en imponerende tredjeplass finner vi klubben Plastic People som har et av de beste lydsystemene i London. Siden sin åpning har alltid Plastic People vært et utested kjent for sin innovative tankegang med alltid noe nytt på programmet. I forhold til Fabric og EGG blir Plastic People som et lite utested å regne med plass til 200 stykker, men man skal virkelig ikke dømme stedet på bakgrunn av kapasiteten. Stedet finner du i et kjellerlokale nordøst i sentrum.

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *