• Meny
  • Meny

Butikker i London – shoppingtips!

London er blant verdens store stuer når det kommer til shopping, med uante muligheter på alle arenaer. For å dekke behovene til byens borgere (over 8 millioner) og tilreisende, har handelsstanden utformet en virkelig imponerende shoppingscene, med kjøpesentre, handlegater og koselige, individuelle forretninger. “Kristina Records” er en av sistnevnte alternativer med hovedfokus på nye og gamle LP-plater i kombinasjon med et brukbart utvalg bøker. Besøk gjerne plateforretningen om du er ute etter sjeldne utgivelser, eller om du rett og slett vil bytte inn dine egne skiver.

I samme sjanger ligger også “Past Caring”, en intim forretning som har spesialisert seg på vintagevarer som jakker, jeans, kofferter og tilbehør. Selger også ulike typer ting & tang til hjemmet som porselen, bestikk, lamper og pyntegjenstander.

Innenfor samme varegruppe befinner “Little Paris” seg. Den rustikke butikken har valgt å fokusere på eldre interiør med vanvittig vakre treseksjoner, kommoder, skap og sofagrupper. Som det fremkommer av navnet så er Little Paris i all hovedsak myntet mot franskinspirerte varer. Se for deg en butikk med franske plakater, bilder, fotografier, speil, rammer og terassemøbler.

Erotikk og profesjonell barbering

Føler du deg litt frekkere i formen kan du besøke den erotiske butikken “Sh!”, en av de få forretningene i London som utelukkende fokuserer på erotiske artikler for kvinner. Velg og vrak blant bøker, kunst, sexleketøy, og tilbehør for BDSM. Kjelleren huser et imponerende utvalg frekt undertøy og fetishprodukter.

Londons mannlige besøkende burde unne seg en tur til “Geo F Trumper”, en tradisjonell barbersalong med historie tilbake til 1875. Enhver mann burde få oppleve gleden av en skikkelig barbering, utført av en fagperson som svinger barberingskniven med en kirurgs presisjon. Vil du gå hele veien så kan du også få stelt neglene med en manikyr, og renset huden med gode produkter. Selger også tradisjonelt barberingsutstyr, bartevoks, parfymer og hudkremer.

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *