• Meny
  • Meny

Victoria’s Secret i London – paradiset du ikke må glemme

Dersom kofferten er pakket, passet er klart og flyet skal ta deg med til London har du helt sikkert en plan om å handle på Victoria’s Secret. I så fall burde du lese dette.

Victoria’s secret har undertøyet alle kvinner elsker. I tillegg finner man mange ulike sminkeprodukter, parfyme og ting til både kropp og hår. Med andre ord: Dette er et paradis. For øvrig kan det aldri gå galt å komme hjem med en snerten Victoria’s Secret-pose om du befinner deg i London og skal ha med en gave til ei som venter spent der hjemme.

Drar vi utenlands begynner øynene våre fort å lete etter disse bokstavene.

victorias-secret-london-shop

Victoria’s Secret har lansert en kolleksjon som heter «PINK». Dette er enda en grunn til å besøke et av utsalgsstedene. PINK har tatt steget videre fra undertøy. Du kan finne lekre bikinier, søtt nattøy og treningsklær som skiller seg ut.

Her finner du Victoria’s Secret i London:

Victoria’s Secret på New Bond Street

Dette er kanskje den butikken de fleste drar til. Den ligger nemlig nærme Oxford Street. Tar du undergrunn kan du gå av på enten «Bond Street» eller «Oxford Circus», og gå resten av veien.

Westfield Stratford City

Dersom man har tid og mulighet burde man ta seg en tur til shoppingsenteret «Westfield Stratford». Det er enormt (anbefaler å dra dit en ukedag, i helgene er det utrolig mange mennesker der). På dette senteret finner du selvfølgelig også en stor Victoria’s Secret. Undergrunnen frakter deg omtrent helt til døra.

Westfield Sheperd’s Bush

Samme type kjøpesenter som det som ligger i Stratford, men det i Sheperd’s Bush er litt mindre. Også på dette Westfield-senteret finner du en Victoria’s Secret-butikk. Du vil også finne mange andre butikker du kommer til å elske. Her finner du en liste over kjøpesentre i London.

De finnes noen flere Victoria’s Secret-butikker i London, men det er disse tre som er enklest å finne/best å dra til.

Lykke er å ha en slik pose i hånden:

Kos deg på Victoria’s Secret!

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *