• Meny
  • Meny

Shoppingtips for London

London har i årtusener vært kjent som et yndet sentrum for handel, og fortsatt er det mange som reiser til byen utelukkende for å gjøre et og annet godt kjøp. Dog kan det være litt vanskelig å finne rundt i millionbyen, og å vite presis hvor de beste butikkene ligger.

Derfor kan det være lurt å begynne på Londons “hovedgate”, Oxford Street, hvor man finner flere kjente kjedebutikker som for eksempel Primark og River Island, for å nevne noen, to butikker som tilbyr mengder av tøy til svært fordelaktige priser. Man finner selvfølgelig også butikker som H&M her, slik at man eventuelt kan bytte tøyet når man kommer hjem igjen.

Kjøpesentre og markeder

Av butikksentre er nok Harrods og Selfridges de mest kjente, eller det noe nyere Westfield som ligger i bydelen White City. I disse finner man et rikholdig utvalg av alt fra det mest eksklusive til det aller rimeligste, også matvarer, og det er fort gjort å bruke en hel dag kun i et av disse kjøpesenterne.

Man kan ikke reise til London uten å besøke et av de markedene som finnes der, blant annet Camden, Portobello Road Market og Spitalfields Market, for å nevne noen. Her kan man virkelig gjøre noen røverkjøp, også bokstavelig talt, da det hender enkelte av produktene kanskje ikke direkte er lovlig anskaffet, men bruker man sunn fornuft burde man ikke gå i noen felle.

Vintage og små kunstforretninger finner man stort sett over hele London, men enkelte strøk utmerker seg i positiv grad, som for eksempel Notting Hill og områdene rundt Waterloo Station.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *