• Meny
  • Meny

Utdrikningslag i London

London er så fullstappet av ting å se å gjøre, at det er det ideelle stedet å legge utdrikningslaget. Her finnes alt fra spennende puber til kule nattklubber, man kan gå på fotballkamp, spille paintball eller innendørs golf eller se en burlesque forestilling.

Eller hvis man er av den sporty sorten, så kan man leie mountainbikes og sykle en tur på egenhånd langs Themsen eller man kan delta på en guidet rundtur i byen (på de samme syklene).

Variert natteliv

Når mørket faller på kan det være greit å trekke innendørs til for eksempel et stand-up show i The Comedy Store. Det er også lov å spille i London, og som de sier, den som har hell i kjærlighet har uhell i spill, så dette er fullt mulig å teste ut i praksis i et av metropolens mange casinoer.

Det er for øvrig flere ting som er tillatt i London, deriblant litt vågal voksenunderholdning, dog uten å bli alt for vulgært, noe som pleier å være en suksess på ethvert utdrikningslag.

London har ellers et rikholdig og variert natteliv, og klubbene holder åpent til langt utpå morgenkvisten. Det er også vanlig å gå fra klubb til klubb gjennom natten, og mange av klubbene kjører gjerne egne temaer.

Oppfør dere ordentlig

Bare husk at i London har man ikke de samme tradisjonene med utdrikningslag som i Norge, så det er ikke sikkert alle setter like stor pris på å bli tilbudt gratis kondomer av en utkledd kommende brud eller brudgom i formiddagsrushet på Oxford Street i hjertet av London.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *