• Meny
  • Meny

Guttetur til London – hva burde dere gjøre?

En guttetur til London er aldri å forakte, og da det heller ikke er lenger til den engelske hovedstaden enn at man kan reise av sted hjemmefra om morgenen og være fremme litt utpå ettermiddagen, er dette noe som passer fint å gjøre i helgesvingen.

Man reiser selvfølgelig ikke på guttetur til London uten å ha en innlagt pub til pub runde, og det er ingen skjeve blikk å få, selv om man sitter på puben på hjørnet og nyter en øl om formiddagen.

Prøv også en skikkelig engelsk frokost på samme puben, så har man et solid grunnlag for videre aktiviteter i løpet av dagen.

Fotballkamp

Har man først funnet veien til London, og man er et snev av fotballinteressert, er det nærliggende at man forsøker å overvære en fotballkamp mens man er der. Med litt planlegging i forveien, kan man også kjøpe rimelige fotballreiser med alt inkludert, hotell, måltider og kamp. Så kan man eventuelt forlenge oppholdet en dag eller to i etterkant.

Etter kampen kan man trekke seg tilbake med et slag biljard eller dart på nærmeste pub, eller man kan finne en av de mange små intime konsertlokalene og lytte til litt god lokal musikk. Mange store artister startet sin karriere på små scener i London og er man heldig holder de gjerne konserter der igjen hvis de likevel befinner seg i byen.

Paintball og golf

Høres kanskje litt rart ut å kunne skyte med paintball i sentrum av London, men flere tilbyr faktisk dette i store nedlagte fabrikklokaler som er ombygget til innendørs paintballbaner. Her kan man enten krige innbyrdes, eller mot andre grupperinger som tilfeldigvis er på samme sted i samme ærend. En morsom og annerledes måte å treffe nye venner på, bokstavelig talt.

Like rart er det kanskje å skulle spille golf innendørs, men golf er virkelig i skuddet i London for øyeblikket, og flere steder er det bygget flotte golfsimulatorer, hvor man faktisk kan spille på mange av de største golfbanene i verden, helt uten å måtte gå utenfor en gang. Man sitter behagelig i sofaen med en kald øl i hånden mens kameratene putter. Kan det bli bedre?

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *