• Meny
  • Meny

Charles Dickens Museum

Med plassering i Bloomsbury, nord for bykjernen ligger Charles Dickens museet. Museet har den største samlingen av verker og materiale som stammer fra den kjente romanforfatteren Charles Dickens. Charles ble bare 58 år gammel og levde i perioden 1812-1870. Blant hans mest kjente verker finner man titler som «Oliver Twist», «A Christmas Carol» og «David Copperfield».

Dersom du er i London og ønsker å besøke en av de mest kjente britiske forfatterne gjennom tidene så er definitivt Charles Dickens verdt en titt. På museet kan du du se Charles’ orginale møbler, manuskripter, malerier og sjeldne utgivelser og skriverier fra forfatteren selv. Charles Dickens museum var hjemmet til Charles fra 1837-1839.

Dickens bøker

Dette huset er det eneste gjenlevende huset fra Charles Dickens periode i London. I tiden Charles bodde i huset lå han ikke på latsiden hva gjelder arbeid. Han fullførte hele Oliver Twist, The Pickwick Papers og Nicholas Nickleby. I tillegg arbeidet han med Barnaby Rudge.

I tillegg til museumsdelen så har Charles Dickens museet også en tilhørende kafé med et bredt utvalg mat og drikke, samt muligheter for take away.

Komme deg til Charles Dickens museum:

Ved bruk av buss kan du benytte deg av linje 7, 17, 19, 38, 45, 46, 55 og 243. De nærmeste t-banestasjonene er Russel Square og Chancery Lane.

Adresse:
48 Doughty Street

Åpningstider:
Mandag-lørdag: 10.00 – 17.00
Søndag: 11.00 – 17.00

Inngangspriser:
Voksen: 60 kr
Barn: 27 kr
Barn under 10 år: Gratis

Se også tips til andre ting du burde finne på i London.

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *