• Meny
  • Meny

Fifteen Jamie Oliver

Fifteen i London er aller mest kjent for å være restauranten til den kjente kokkeprofilen Jamie Oliver. Restauranten så dagens lys i 2002 og siden åpningen har det også blitt etablert en restaurant i Amsterdam/Nederland og en i Cornwill.

Selve kjernen i restaurantdriften er ansettelsen av ungdom som trenger arbeid for å komme på rett kjøl. Lærlingene er i alderen 18-24 og flere av dem har allerede åpnet egne restauranter etter sin læretid hos Jamie Oliver. Overskuddet fra hver restaurant går til veldedighetsarbeid i nærområdet til restauranten.

Jamie Olivers menyer

Maten på Fifteen er inspirert av Italia og da spesielt områder som Campania, Piemonte og Toscana. Menyene baserer seg på sesongens tilgang og ferskhet. Med sesongen i tankene blir menyen skiftet med jevne mellomrom, men fokuset ligger alltid på pasta, fisk, kjøtt og velsmakende vegetarretter.

Ønsker du få med deg selveste Jamie Oliver kan du holde deg oppdatert på restaurantens nettsider da det av og til arrangeres fester og tilstelninger med hovedmannen bak den store suksessen.

Åpningstider:
Mandag-søndag:
Lunsj: Åpner kl 12.00 og tar imot siste ordre kl 15.00
Middag: Åpner kl 18.00 og tar imot siste ordre kl 22.00

Adresse:
15 Westland Place
London N1 7LP

Telefon:
020 3375 1515

Se også tips til hvor du burde sove i London.

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *