• Meny
  • Meny

Restaurant Gordon Ramsay

Restaurant Gordon Ramsay holder til i Chelsea, befinner seg knappe 150 meter fra Themsen og er en av de beste spisestedene i London. Den ble åpnet i 1998 da Gordon var 31 år gammel og var etter bare tre år i drift, innehaver av ikke mindre enn tre Michelinstjerner. Den dag i dag holder restauranten på sine tre stjerner i den gjeve Michelinguiden.

Innvendig føles restauranten ganske så intim grunnet sine 45 sitteplasser. Med så få sitteplasser er du sikret en himmelsk restaurantopplevelse fra første stund. Gordon Ramsay har en rekke fantastiske restauranter og spisesteder verden over, bare to kilometer unna hans restaurant i Chelsea ligger restauranten Petrus som er innehaver av to Michelinstjerner.

Du kan velge mellom fire ulike menyer – lunsjmenyen, a la carte menyen, «Menu Prestige» og en sesongbasert meny. Alle holder selvfølgelig ekstremt god kvalitet, men de to sistnevnte menyene er de gjeveste valgene dersom dere har nok timer å avse.

Stikkord for «Menu Prestige» er godbiter som foie gras, hummer, piggvar, lam, due, oster fra en ostetralle og noen valgrie desserter. Menyen består av totalt sju retter.

Prisen på disse menyene ligger på ca 1200 kr. Tips på 12,5 % legges til regningen. Du trenger ikke betale denne tipsen eller legge igjen tips overhodet, men som generell regel burde man betale denne tipssatsen. Et besøk på The Fat Duck kan også uten tvil anbefales dersom du er ute etter enda en restaurantopplevelse du ikke finner lignende til i Norge.

Åpningstider:
Mandag-fredag:
Lunsj: 12.00 – 14.30
Middag: 18.30 – 23.00

Adresse:
68 Royal Hospital Road
London SW3 4HP

Telefon:
020 7352 4441

Les også tips om anbefalt overnatting i nærheten.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *