• Meny
  • Meny

The Fat Duck

De fleste med en stor interesse for kokkekunst har nok hørt om restauranten The Fat Duck. Bakmannen bak det hele er Heston Blumenthal født i 1966. Etter en opplevelsesrik aften på en fantastisk restaurant i Provence med tre stjerner i Michelinguiden, startet Hestons imponerende interesse for utsøkt mat. Det var etter denne kvelden han brukte atskillige timer på inspirasjonsreiser, tusenvis av tester og driven til å hele tiden perfeksjonere maten sin.

Etter mye søking fant han til slutt denne 450 år gamle puben i Maidenhead som han senere skulle omgjøre til en av verdens beste restauranter. Utenfor ser fortsatt The Fat Duck ut som som en vanlig brun pub med beliggenhet langs i av Englands små landsbyer.

Restauranten har gjennom flere år ligget helt i toppen av verdens restauranter i den kjente kåringen foretatt av Restaurant Magazine.

Meny Fat Duck

Menyen består av en 14-retters smaksmeny som du må beregne ca fire timer for å komme deg gjennom. Kjøkkenet er kjent for å manipulere smakssansene dine ved å tilføre råvarer en smak de absolutt ikke hadde i utgangspunktet. Blant kjøkkensjef Hestons signaturretter er eksempelvis retten med laks posjert i lakris servert med vaniljemajones og en rett med grøt basert på snegler og ibericoskinke.

Et besøk hos The Fat Duck er et must enten du har en genuin interesse for mat eller bare vil oppleve en restaurantopplevelse så langt unna Mc Donalds du bare kan komme.

Hvordan kommer du deg dit?

The Fat Duck befinner seg ikke i London sentrum, men snarere en 40-50 minutters kjøretur unna, i byen Maidenhead. Restauranten er likevel av en helt eksepsjonell kvalitet, så tiden du bruker på denne kjøreturen vil du garantert ikke angre på. For å komme deg dit kan du selvfølgelig kjøre taxi eller bil, men du kan også ta toget fra Paddington stasjon i London til Maidenhead stasjon. Fra Maidenhead ligger The Fat Duck bare fem minutter unna.

Reservasjoner gjøres per telefon eller på restaurantens nettsider. Bordbestillingen kan gjøres opptil to måneder i forveien, men ikke senere.

Åpningstider:
Tirsdag-lørdag:
Lunsj: Åpner 12.00 og tar imot siste ordre kl 14.00
Middag: Åpner 19.00 og tar imot siste ordre kl 21.00

Adresse:
High Street
Bray, MAIDENHEAD, Berkshire SL6 2AQ

Telefon:
01628 580333

Reservasjon på hotell i nærheten kan gjøres her.

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *