• Meny
  • Meny

Gay uteliv i London

Som homofil i London har du kanskje et av de bredeste utvalgene når det gjelder uteliv i Europa. Den engelske hovedstaden har så mange alternativer at det blir vanskelig å velge. Her finner du noe for enhver smak, fra rolige kafeer til villere nattklubber med de heftigste dansegulvene du bare kan tenke deg. Totalt har London over 200 steder rettet mot de homofile og lesbiske, alle med sin egen stil.

Selve sentrum for Londons homoscene befinner seg i Soho som ligger ca halvannen kilometer unna den kjente attraksjonen Big Ben og Westminster Brigde. Når du først er i Soho så må du sørge for å teste ut stedet G-A-Y og G-A-Y Late. Disse er av de nyere tilskuddene til utestedene i Soho og er et av de største stedene for homofile og lesbiske. I tillegg til heftige lokaler har de også regelmessig besøk av kjente artister.

Vauxhall

Ved Charing Cross Station som ligger midt mellom Soho og Big Ben så finner du utestedet Heaven som er kjent for sine pene gjester og gode R&B musikk, samt house og hip hop.

Etter stengetid på utestedene ved Soho og omkring Charing Cross Station så kan du bevege deg til området kalt Vauxhall. Dette ligger sør for Themsen og er kjent som Vauxhall Gay Village. Dersom du er lettskremt kan du gjøre klokt i å holde deg unna Vauxhall for her er det fest med stor F, og med en energi du aldri har sett maken til. Prøv eksempelvis klubber som Crash og A:M.

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *