• Meny
  • Meny

Brunswick kjøpesenter

Brunswick-senteret i Bloomsbury er ikke bare et kjøpesenter, men består også av over 550 leiligheter, spisesteder, supermarked og kinoen Renoir. På folkemunne blir Brunswick ofte referert til som “The Brunswick”. Byggingen av senteret ble ferdig i 1972 og har beliggenhet halvannen kilometer nord for sentrumskjernen av London. Bygget er utformet som en hestesko, der første etasje utgjør shoppingkjernen og kino, mens de øvre etasjene består av leiligheter.

Tidligere var Brunswick et senter med sosialboliger som slet med dårlig økonomi. Følgelig ble området et sted den øvrige lokalbefolkningen unngikk på nattestid. Etter store ømgjøringer og fasadeendringer på starten av 2000-tallet har Brunswick vokst frem til å bli et blomstrende område, svært populært hos lokalbefolkningen. Ofte er stedet fullstappet rundt lunsjtider, da områdets arbeidende kommer for å fylle sultne mager. I sentrum av senteret finner du en utendørs samlingsplass med benker, beplantning og basseng.

Butikker på Brunswick

Brunswick består av rundt 25-30 butikker, samt omkring 10 spisesteder med utvalg for enhver gane.

Et lite utvalg av senterets butikker:
Klær/sko: River Island, Baby Gap, French Connection, Hobbs, Joy, L.K.Bennett, New Look, Oasis
Underholdning: Gamesland
Kosmetikk/frisør: Sanrizz, Space NK, Superdrug
Interiør: Robert Dyas

Spiseseksjonen består av steder som tilbyr smoothies, sushi og sunn mat. Selvfølgelig finner du også velsmakende burgere, biff, fisk, skalldyr og desserter. Stedets åpningstider sørger for at du gjerne kan innta frokosten på Brunswick. Like passende er det å benytte seg av lunsjtilbudet, middagsserveringen eller dra med deg en kopp fra senterets Starbucks.

Et øvrig trekkplaster er supermarkedkjeden Waitrose som har etablert seg i bygget. Kjeden har fått rykte som en av de store i England, med tilbud som hjemkjøring og internettbestilling. Hvor deilig er det vel ikke å kunne bestille vin og mat på nett, for så å få det levert hjemme?

Kjøpesenteret har søndagsåpent, og 155 parkeringsplasser tilgjengelig. Kunstkinoen Renoir er blant kinogjengere kjent som et god blanding av indie-kultur og tradisjon. Besøker du Brunswick på en lørdag er det stor sjanse for at du får med deg stedets matmarked, med utsalg av eksempelvis cupcakes og paella.

Kollektivtransport i London:
Nærmeste T-bane (tube): Russell Square
Busstopp: Russell Square (E-bound)

Se også informasjon og tips til andre kjøpesentre i London.

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *