• Meny
  • Meny

Kingly Court shoppingbakgård

Hva synes du om mixen “kjøpesenter”, bakgård, mote, ettermiddagste og et konsept fri for kommersielle butikker som H&M og Zara? Faller det i smak? Da er Kingly Court for deg!

Til tross for sin sentrale beliggenhet i Soho mellom Oxford Circus og Piccadilly Circus er det nesten forbløffende hvor få turister som virker å vite om denne godbiten. Desto bedre for oss andre som ikke liker triste, kliniske og forutsigbare kjøpesentre stappet av mennesker!

Kingly Court er ikke et kjøpesenter i den forstand, men snarere en bakgård der de rundt 30 små butikkene er fordelt på tre etasjer med en gårdsplass i sentrum. Stedet er perfekt for å finne unike produkter, vintageklær, små kaker og livsstilsartikler. Eventuelt kan du komme hit for en behagelig skalldyrlunsj, en kopp te eller bakverk, før du senere trer inn i rollen som elev på stedets uformelle kokkeskole.

Himmel for vintagefans

Kingly Courts mannlige besøkende kan nyte godt av stilige herreklær, sko, barberer og frisør. Eller hva med en avslappende ryggmassasje? Forøvrg er bakgården en oase for deg som elsker vintageklær – både sko, kjoler og vesker. Gavebutikkene gir deg flerfoldige ideer til gaver å ta med hjem. Kanskje noe til julekalenderen?

Så får vi bare håpe at Kingly Court opprettholder sitt særpreg og forblir den lille “hemmeligheten” som turister flest ikke vet om.

Kollektivtransport London:
Nærmeste T-bane (Tube): Oxford Circus og Piccadilly Circus
Busstopp: Soho, Conduit Street Hamleys

Se også tips til andre kjøpesentre i London.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *