• Meny
  • Meny

Whiteleys kjøpesenter

Whiteleys, navnet på et av Londons kjøpesentre med historie tilbake til 1800-tallet. Kjøpesenteret holder til i området kalt Bayswater, ca. tre kilometer vest for sentrumskjernen og på den nordre siden av Hyde Park. Hva kan du så finne på Whitleys av butikker? La oss ta en nærmere titt!

Butikker på Whitleys

Med sine rundt 70 butikker, er ikke Whiteleys blant de best utstyrte, men du finner til gjengjeld en salig mix av ulike stiler og klesmerker som til sammen kan skape en spennende garderobe. Hovedetasjen består av en rekke gode motebutikker, samt et fristende matmarked med godbiter fra hele verden.

Et utvalg av Whiteleys forretninger:
Klær/sko: Gap, Zara, Exquiss, French Connection, Victory Vintage, Tie Rack, Karen Millen, H&M
Kosmetikk: Body Shop, Forever Flawless, Elegance Beauty
Spiserier/gourmet: Yo Sushi, Tutti Frutti frozen yoghurt, The Lounge, Marks & Spencer
Underholdning: HMV

Grunnet oppblomstringen av nye kjøpesentre i London de siste tiårene er ikke Whiteleys hva det en gang var, noe man kan se på antall ledige lokaler i kjøpesenteret og ved deres noe svekkede antall besøkende. Til tross for at glansdagene kanskje er over, så er kjøpesenteret verdt en titt om du eksempelvis befinner deg i Hyde Park. Skulle ikke butikkene appellere til deg, så har byggets utside en vakker arkitektur med flere historiske utsmykninger.

Av spisesteder finner du brasserier, kafeer, fast food, sushibar og selvfølgelig Starbucks. Spisestedene er i hovedsak plassert i øverste etasje.

Whiteleys kan også by på kino med flere saler, bowling, samt parkering med 175 plasser.

Kollektivtransport London:
Nærmeste T-bane (tube): Bayswater (nærmeste) og Queensway
Busstopp: Whiteleys

Adresse:
Queensway
London W2 4YN

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *