• Meny
  • Meny

London Aquarium

Som et spennende alternativ til shopping og uteliv kan du med fordel bruke noen timer hos akvariet i London for å koble helt av og komme fullstendig i feriemodus. Bare få minutter unna ligger det enorme pariserhjulet London Eye. Det kan absolutt anbefales å kombinere et besøk til disse to attraksjonene for å få et godt overblikk over London, samt et friskt innslag av det våte element.

Akvariet holder til ved Jubilee Gardens, ikke lange biten unna Westminster Bridge og elva Themsen. Siden åpningen i 1997 har akvariet vokst til å bli Londons største samling av vannlevende arter. Dets fulle navn er Sea Life London Aquarium.

Hva kan du se og oppleve på akvariet?

Akvariet er inndelt i 14 ulike temasoner, innehar over 500 ulike arter og består av totalt rundt 2 millioner liter vann. Blant artene finner du blant annet haier, rokker, piraya og ulike tropiske fiskearter. Du kan også gå over et glassgulv med fritt innsyn til haier som svømmer like under beina dine. Akvariet er utstyrt med en stor, gjennomsiktig tunnel der du har enestående utsikt til tropiske fisker, koraller og skilpadder.

I den delen av akvariet som kalles «Regnskogen» kan du se eksotiske planter, fossefall og noen iøynefallende dvergkrokodiller. For øvrig kan du også oppleve et flott utvalg sjøløver, sebrahaier, blekkspruter og klovnefisker.

London Aquarium er definitivt ikke bare for barn. Selv om det er et perfekt sted for barnefamilier, fungerer det vel så bra for voksne som vil oppleve det fantastiske sjølivet som akvariet kan by på! Akvariets voksne besøkende kan også prøve seg på snorkling med haier. I praksis vil det si at du er inne i et undervannsbur, mens 12 ulike haier svømmer rundt i bassenget rundt deg.

Komme seg dit:
Ta T-banen til stasjonen Waterloo. Akvariet ligger fem minutter til fots fra Waterloo. Følgende T-banelinjer kjører til Waterloo: Bakerloo Line, Jubilee Line, Northern Line og Waterloo & City Line.

Alternativt kan du ta T-banen til Westminster og gå over Westminster Bridge.

Billetter:
Voksne: 7.50 pund
Barn 3-15 år: 4.98 pund
Snorkle med haier: 125.00 pund

Åpningstider:
Mandag – torsdag: 10.00 – 18.00
Fredag – søndag: 10.00 – 19.00

Adresse:
County Hall
Westminster Bridge Rd

Telefon:
+ 44 0871 663 1678

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *