• Meny
  • Meny

London på budsjett – billige attraksjoner, mat og bosted

London er en relativ kostbar by å besøke, men med litt enkel planlegging er det faktisk ganske mye man kan både se og gjøre der, helt uten at det koster noe som helst. Er man villig til å bruke bare en anelse penger, utvider mulighetene seg betraktelig.

For det første, stort sett de fleste større severdighetene ses best utenfra. London Bridge, Big Ben og London Tower for å nevne noen, og flere museer har gratis adgang. British museum blant annet, hvor man kan se millioner av utstilte gjenstander fra hele verden og fra alle tidsperioder.

Vaktskiftet utenfor Buckingham Palace er et fast innslag i bybildet, det samme er alle gateartistene i Covent Garden. Riktignok ikke like aktive i vinterhalvåret, men om sommeren er det mer enn nok å se på.

Det holdes også flere gratiskonserter i parkene om sommeren, mange av dem impulsive og med kjente artister som tilfeldigvis likevel er i London i et ærend.

Spis og bo rimelig

Velger man å bo på enten et svært enkelt hotell eller herberge, er det mulig å spare mange penger på dette. Lav standard gir som regel lav pris, og det er faktisk mulig å finne innkvartering for så lite som noen få hundrelapper i døgnet. Selv med kort avstand til sentrum. Ulempen er man må dele bad og toalett med andre, men det er en seng og rent på rommet, så kan man leve med det er det penger å spare.

Fravelger man å spise på restaurant men heller velger å kjøpe brød og pålegget selv, kan man fint leve for under hundre kroner om dagen også. Selv i London.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *