• Meny
  • Meny

Venninnetur til London – hva burde dere gjøre?

Er dere en gruppe venninner som går svangre med noen planer om en langweekend i London? Og lurer dere på hva dere skal finne på mens dere er der? To stikkord; Oxford Street og Regent Street. Dette er de to største handlegatene i London, og det er her man finner stort sett alt hva hjertet begjærer, både av tøy, vesker og tilbehør. Ta gjerne noen avstikkere i de små sidegatene, og gå på oppdagelsesferd i de butikkene som ligger der også.

Glem heller ikke Harrods eller et av de mange spennende loppemarkedene som finnes i London.

Hva med en forestilling?

Ingen reiser til London uten å ta en tur til West End for å se en av de mange forestillingene som vises der, og alt fra kjente musicals til teaterforestillinger står på plakaten. Passer perfekt i kombinasjon med en bedre middag på en av restaurantene i området, etterfulgt av en tur på enten diskotek eller nattklubb. Eller en av de lokale pubene.

Får man tid bør man selvfølgelig også sette av en dag til de helt ordinære rundturene i byen, hvor man ser de sedvanlige severdighetene som Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey, Tower Bridge og Tower of London for å nevne noen. Er været bra er dette en fin opplevelse fra en av de takløse bussene som kjører rundt i mellom stedene.

Er man sprek kan man faktisk også leie en sykkel og delta på rundvisning på den måten, eller man kan bli med en elvebåt på Themsen.

Skjem dere litt bort

Etter noen lange dager til fots i asfaltjungelen kan det kanskje friste med litt velvære, og London har flere store spa hvor man kan få alt fra enkel fotmassasje til full pakke med sauna, leirbad, massasje og envher form for pedi- eller manikyr man kan tenke seg. Ansiktsmassasje og egen makeupartist som gjør dere klare for kveldens utskeielser, og selvfølgelig en stylist for den siste toutch på håret.

Føler man seg ikke “sliten nok” til å nyte en tur i spa har flere av dem egne fitnessavdelinger hvor man mer eller mindre bare kan droppe inn etter eget ønske. Det kjøres kontinuerlig spinning eller andre aktiviteter så bare se å kom av sted.

Anbefalte aktiviteter i London:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *